Ädelostgratinerade kotletter med pasta
|
Lättlagat till både vardag och fest! En riktig favorit har
den här blivit. |
Receptet är för 4 personer. |
|
Ingredienser: |
|
4 kotletter
smör till stekning
4 dl crème fraiche
100 g ädelost
salt, peppar |
2 paket färsk tortellini eller annan pasta
ca 20 champinjoner
2 burkar sparris
riven ädelost att strö över |
|
Gör så här: |
- Koka upp crème fraiche och smula i osten. Smaka av med salt och
peppar. Krydda kotletterna med salt och peppar och stek dem ett par
minuter på varje sida. Lägg i en ugnsfast form.
- Skär svampen i klyftor och stek gyllenbruna, salta och peppra. Fördela
dem över kotletterna, lägg på sparris och häll såsen över.
- Strö på lite ost och ställ in i 220 grader varm ugn tills ytan fått
fin färg och kotletterna är genomvarma.
- Servera med nykokt pasta.
|
|