Vit
chokladfudge med passionsfrukt |
Receptet ger ca 60 st. |
|
|
|
Ingredienser: |
|
400 g vit choklad 1 burk kondenserad mjölk 2-3
passionsfrukter 2 msk smör, rumsvarmt 1/2 dl grovt hackade
hasselnötter Garnering: kokos |
|
|
|
Gör så här: |
|
- Smält chokladen tillsammans med den kondenserade mjölken över
vattenbad.
- Pressa fruktköttet och saften från passionsfrukten genom en sil
(använd baksidan av en sked så får du ut det mesta) och tillsätt det och
smöret.
- Vispa så smeten kallnar och blir glansig och smidig.
- Rör ner de hackade hasselnötterna.
- Bred ut massan i en bakplåtsklädd form, ca 20*20 cm. Strö över
kokos.
- Låt fudgen stelna över natten. Skär den i bitar med en vass kniv.
|
|
|