Lammfilé med lakritsrub och honungsrostade apelsinskal | |
Receptet är för 4 personer. |
|
Ingredienser: | |
600 g putsad lammfilé 1 msk extra jungfruolivolja Tillbehör: 1 spetskål eller en halv vitkål 1 fänkål 100 g späd spenat 1 msk kallpressad rapsolja Havssalt och färskmalen svartpeppar 2 obehandlade apelsiner 1 vaniljstång 2 msk honung Rub: 1 vitlöksklyfta 1 schalottenlök 1 knippe mynta 1 obehandlad citron 10 g mörk choklad, 70-80% 1 msk havssalt 20 vrid på svartpepparkvarnen 1 msk farinsocker 1 tsk torkade chiliflakes 1 msk lakritspulver |
|
Gör så här: | |
Vill du ha ytterligare tillbehör passar sparrispotatis perfekt!
|
|