Amerikansk lyxfudge
Receptet ger ca 50 st.  
   
Ingredienser:  
2 1/2 dl valnötter eller pecannötter
1/2 dl sötmandel
1 msk smör
1 nypa salt
300 g mjölkchoklad
200 g mörk choklad
1 burk kondenserad mjölk, ca 397 g
2 tsk vaniljsocker
3 dl marshmallows, skurna i bitar

   
Gör så här:  
  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Grovhacka nötter och mandel. Lätt nötterna på en ugnsplåt och rosta dem i nedre delen av ugnen i ca 10 minuter. Akta så att de inte bränns.
  3. Blanda smör, salt och de varma nötterna i en skål. Rör om tills smöret har smält.
  4. Smält chokladen över vattenbad och blanda den med den kondenserade mjölken.
    Rör ner nötter, mandel och vaniljsocker.
    Låt smeten svalna något och häll sist i marshmallowsen.
  5. Bred ut smeten i en form, ca 15*25 cm, klädd med bakplåtspapper.
  6. Låt fudgen stelna i kylskåp.
    När den stelnat skärs den i bitar med en vass kniv.

Förvara fudgen i en burk med lock i kylskåp.