Jaha - vem är matte då?

Jag heter Eva och är 45 år, bor utanför Arboga och har två barn. Barn och barn - de är idag 22 och 25 år! Tom som är 22 bor i Kungsör med sin tjej och Karolina som är 25 bor i Västerås med kille - alldeles för långt bort tycker ju jag men men.

Mitt stora intresse är som ni kanske förstått hundar och geocaching (ett ganska nytt intresse). Det är hunderiet som piggar upp när man kommer hem från jobbet, trött, sliten och det känns som man är 75 och inte 45... När man då får stora, blöta pussar och Tacke visar att det är just mig han älskar (iallafall för tillfället - tills lillhusse eller lillmatte kommer hem) ja, då försvinner en del av åren på en gång.

Numera tränar jag med Tacke mest för att det är vansinnigt roligt. Han har ju fått blivit pensionär och är istället med på det andra intresset. Vi är dock ute och går spår eller kör uppletande åtminstone någon dag varje vecka. De andra dagarna blir det lite "kullydnad" eller bara långa promenader i skogen.

Jag är med i Arboga Brukshundklubb där jag tidigare ansvararade för hemsidan och klubbtidningen. Jag tyckte dock att jag gjort mitt efter ca 7 år och att sidan inte utvecklades så då överlät jag det till nya medlemmar med nya tankar.
Hundar är det intresse som gör att jag kommer ut - träffar folk - får motion - känna glädjen i att se dem göra något de älskar.

Andra intressen förutom hundarna är att göra min egen hemsida, fotografera (och sedan fixa till dem i datorn...) och brodera.
Dessa intressen är de här som gör att man bara kan "försvinna" från omvärlden och stressa av. Behövs det också.
Jag är också intresserad av det mesta som har med teknik att göra - bilar, motorcyklar, skruva - jag har dock inget att bygga/skruva med idag så det intresset ligger på is.

Just ja - festmat! Ett annat område som är himla kul - att få planera vad en festmåltid ska innehålla och sedan göra den och äta den i goda vänners sällskap. Jag hoppas kunna lägga ut några av mina favoritrecept här på sidan och att ni har glädje av dem även ni.

Men - nu höll jag ju på att glömma mitt nya stora intresse iaf! Geocaching!
Jag testade det våren 2011 och fastnade totalt. Nu kör man runt med stege, ficklampa mm i bilen hela tiden utifall att man får för sig att stanna till vid en gömma :) Några event har jag också hunnit med, bl a Dala Höstevent med tillhörande CITO. Det är riktigt roligt att komma ut, träffa andra cachare och uppleva platser man troligen aldrig skulle besöka annars.

Bor som sagt utanför Arboga - hyr ena halvan av ett parhus och stortrivs. Näst efter att ha ett eget hus mitt ute i skogen tror jag det här är det bästa boendet som går att ha. Utsikt över öppna fält och skog, egen trädgårdsplätt och en hyresvärd som skottar snö :D