Tyvärr fick jag lov att ta bort Campari sommaren 2011 men jag vill ha den här sidan kvar bara för att berätta om en underbar hund som jag saknar otroligt mycket.

Segerforsens Campari - det blev en "buseren" till (man kan göra om namnet Tervueren till mycket) 2003!
Mycket tuffare än sin "farbror Tacke" och höll som liten på att driva honom till vansinne! Gjorde nog hela sitt liv förresten... Han var precis lika trevlig och mysig som Attac men mycket harigare och tyvärr livrädd för barn.
Campari blev 8 år och var en stor en! Han var både högre och grövre än Attac och fin i proportionerna.
No-How too Dangerous Finuch Loviatan Akilles Nlch Kwando van de hoge laer
Lio van de hoge laer
Quora of the two Bech Jonathan of the two
Milady of the two
Himbi´s Corneja Nuch Fakaiser´s kaizer d´kipper Nlch Djaegar v d lamar
Nuch Tervuerenhusets Rubin of Mira
Fakaiser´s Pheebe d´platine Foehn du bois du tot
Joconde du bois du tot
Han var med på ett par utställningar där det gick riktigt bra men han tyckte inte om domare! Som tur var talade han bara om det med ljud! Det värsta Campari visste var när domaren skulle känna mellan benen. Han blev inte arg utan LIVRÄDD.

Lydnaden tänker jag inte säga så mycket om för då får jag skämmas! Sitt - stanna kvar var jättehemskt ända tills han var tre år - matte gick ju iväg! Alltså kastade man sig efter henne! Ja ja, det fick komma vartefter, spåret tog han sig fram i som en spårvagn iallafall.
Vid fyra års ålder var han äntligen så pass mogen att det gick att träna för tävling! Vi var med i vårt första lydnadsprov och det gick faktiskt jättebra tycker jag. Han fick 8,5 - 10 på alla moment, men, så var det ju det där som man vet att han kan.... Ställande under gång - han hade aldrig hört ordet stanna så där nollade vi. Typiskt - där rök uppflyttningen till tvåan. Efter den tävlingen var det mycket som hände i våra liv vilket gjorde att det inte blev fler tävlingar för lillemannen. Han var istället min stora nallebjörn som var överlycklig bara han fick vara där matte var - och pussas med henne....

Campari kommer alltid att vara min lilleman och är fruktansvärt saknad.

Camparis fotoalbum (kommer snart) Camparis resultat